VC Bruntálu

26.03.2014 20:06

Sedmý ročník VC Bruntálu zaplavili plavci Swimmpower, kteří byli vidět hlavně bílými čepičkami a fešnými triky, výsledkově už tolik ne.. Ale přesto! Z plného tréninkového zápřahu (Poky - P.Pokorný byl ve středu poprvé na tréninku, P. Gregor uzavíral tréninkové soustředění s Braginem) to zase nebylo tak špatné. Už jen uplavat pět stovek je výkon a hlavně děvčata nám pomohla zvednout značku Swimmpower na severu Moravy. Na závodech bylo plno, přijel tradičně Vlad Bragin, aby nás taky tradičně rozsekal na prsa, potěšila účast Ravila z Kazaně a Martina Hlavatého z Bratislavy. Úroveň závodů se každoročně zvyšuje, neboť se každý rok propadáme do nižšží a nižší rozplavby a finálová rozplavba maximálně na krajních drahách... 

Radost udělali dobré výkony Lenky Jarošové na 100Z, který plavala v našem týmu nejrychleji a to i mezi muži! Pavlina zdolala pět osobáků. Účast Rudy Šmerdy z Brna (celkový vítěz Masters) nás - tj. Vlada a Petra G tradičně odsoudila na stříbro, resp. bronz v pětiboji masters. Děvčata v celkovém hodnocení masters napodobila umístnění mužské části a brali jsme celkově stříbro a bronz. Vedle úspěchů padlo i několik vynikajících antirekordů: O. Broda 100M za 1:07,9 P.Gregor 100Z 1:05,9 nebo D.Vaisocher 100PZ 1:08,0. Velká gratulace! :)

Na závěr poděkování Slavoji Bruntál, celému realizačnímu teamu a především Honzovi Michalíkovi, VC Bruntál jsou fakt krásné závody!

výsledky

fotky

videa

reportáž Polar