Příprava na ME vrcholí

17.08.2013 13:07

Po 14 denním soustředění s Vladem Braginem to už nevidím tak bledě, myslím, že jsme pěkně mákli a i když měsíc na přípravu není mnoho, sebevědomí narostlo (jen ta váha zůstala...). Už zbývá jen koupit plavky, polít se voskem, zhubnout 3kg, vyladit, dosypat a bude to dobré! :)

Co se týče našich ambicí, pěkně vypadají startovní listiny zejména u Léni a Petra G. a u všech štafet, takže nějaká ta medaile je prakticky povinností! Dan s Pokym by mohli bojovat o cenné kovy na 50prsa, ale nejvíce atraktivní jsou pro nás přece jen štafety, kde:

1:49,80 je osobák a český rekord naší štafety z MS Riccione 2012 a to i s Lukášovým znakem za 30,9 sec, takže stačí když Lukáš zamaká a my zaplaveme co minule a pár desetin by mohlo jít dolů. Navíc Petr s Pokym si věří na zlepšení svého úseku, takže ještě nepokazit odskoky a mohl by být hodně dobrý výsledek!

2:03,38 je současný český masters rekord v polohové štafetě mix. Pokud chceme pomýšlet na medailový úspěch, je třeba stlačit čas pod 2min. Uvidíme, smíšená štafeta je pro nás novinka a pro Pavlínu i plavecká premiéra vůbec..:)

Hranici platného českého rekordu v kraulové štafetě mix bychom 1:53,60 bychom chtěli stlačit pod 1:50 a postavit se na stupně vítězů, i když naše síla je především ve štafetě polohové...

Předběžné rozlosování pro ME vypadá takto a jde nás tam pěkně vidět... ještě aby to tak i dopadlo... Držte nám palce!