Zprávy z MS Riccione

11.06.2012 00:02

Středa

Dnes konečně pravý italský slunný den, ráno kluci (Lukáš a Poky) plavali 50 kraul a pěkně vyplnili vítězům prostor pod stupněmi vítězů. Večer se prsaři chystají na hlavní disciplínu 50 prsa a nejstarší veterán jde opět bojovat o medaii, tak držte palce!

Ale večer už  se slavilo, neboť Petr vybojoval v parádním osobáku stříbro na 100m motýla. Taktéž Poky posunul hranici svého osobáku na 50 prsa a za  skvělých 30,30 bral medajli za 7. Místo. Medajlový byl i Dan za 10. místo na 50 prsa v nejlepším letošním výkonu.

Úterý

Úterni večerní závody a opět medaile, tentokrát stříbro Petr na 50 motýl v pěkném závodě, kde rozhodovaly desetiny sekundy. Lukáš slušný výkon a 5.místo v předposlední rozplavbě, která končila kolem dvanácté večer. Vskutku zajímavý zážitek plavat takhle v noci venku za velké podpory obecenstva. Bohužel to jde vidět na výkonech a zbývá málo času na regeneraci a večerní flámování..

Pondělí

Máme první vystoupení za sebou a hned medailové, Petr na 100 prsa třetí a o jen o fous 0,02 sec nebral stříbro! K tomu ještě 5. místo za 100K. Lukáš na 100 kraul 36, Poky pěkné desáté místo na 100 prsa a Dan dělené 23. místo. Poslední rozplavba se plavala v 23:15, což byl zážitek. Zítra plaveme až v noci 50 motýl a pošilháváme po medaili.

Neděle

Jsme na místě, lze konstatovat že aklimatizovaní, hotel jedlý, ale určitě ne delikátní, počasí zatím chladnější než předpověď, samotné závody grandiózní podle očekávání. Zítra nás čeká první vystoupení, tak se těšíme, doplníme klubové rekordy, nové fotky, videa a doufejme že i slušná umístnění!

fotky

videa

info

výsledky